Γραφείο

Το Δικηγορικό Γραφείο

Το δικηγορικό γραφείο είναι ένα «μπουτίκ» δικηγορικό γραφείο, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα σε σχέση με ποσότητα, και φροντίζει να διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του. Το γραφείο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα νομικών δραστηριοτήτων, ειδικότερα το επιχηριματικό και ναυτιλιακό δίκαιο, και προσαρμόζεται στις νέες προκλήσεις της εποχής εντός της ΕΕ και της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, συμπεριλαμβανομένων όλων των θεμάτων που σχετίζονται με τη συμμόρφωση.Η ομάδα περιλαμβάνει δικηγόρους και συμβούλους, από έμπειρες ως επίσης και νεότερες γενιές με την κατάλληλη δυναμική.

Το δικηγορικό γραφείο, ένα από τα παλαιότερα στην Κύπρο, ιδρύθηκε από τον αποθανόντα Αντώνιο Κ. Ιντιάνο, M.A. (Oxon), Barrister-at-Law, το 1924, στη Λεμεσό. Ο αποθανών Α. Κ. Iντιάνος (1899-1968) υπήρξε ο κατεξοχήν ποινικός δικηγόρος στο νησί και σε μεταγενέστερα χρόνια, όταν μετέφερε το γραφείο του στη Λευκωσία (1942), οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν ώστε να περιλάβουν εμπορικές, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο Κώστας Ιντιάνος (1942-2001) M.A. (Oxon), προσχώρησε στην εταιρεία το 1965 μετά από σπουδές στην Οξφόρδη M.A. (Oxon). Μετά το θάνατο του A.Κ. Iντιάνου, το 1968, το όνομα της εταιρείας άλλαξε σε Κώστας Ιντιάνος & Σία, Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι – Costas Indianos & Co, Advocates & Legal Consultants. Κατά τη διάρκεια της περιόδου 1977-1983 υπηρέτησε ως μέλος της Διεθνούς Γραμματείας του Συμβουλίου Ευρώπης στο Στρασβούργο, Γαλλία, στο τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. Ο Κώστας Ιντιάνος υπήρξε ασκούμενος δικηγόρος με πλατιά εμπειρία και ειδίκευση στο ναυτιλιακό και θαλάσσιο δίκαιο, στο εμπορικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό δίκαιο.

Δίκτυο επιχειρήσεων

 

Επικοινωνήστε!

+357 22675231

Στείλετε μήνυμα!

indianos@indianos.com.cy

Επίσκεψη!

Διαγόρου 4, Μέγαρο Κέρμια, Γραφείο 204, 1097 Λευκωσία

Ωράριο

Δευ – Πεμ: 8:30 π.μ - 18:00 μ.μ
Παρ: 8:30 π.μ - 14:30 μ.μ